Ana içeriğe atla

Pubg Mobile Bedava Uc Bedava RoyalePass Kazanmak | TeknoYurdum

 



Pubg Mobile bedava uc kazanmak mümkün müdür? Mümkünse nasıl kazanılır? Bunun cevabını hep birlikte görelim.Fazla uzatmadan Pubg Mobile de bedeva uc nasıl kazanılır inceleyelim.

Pubg Mobileden bedava ücretsiz uc kazanmanın en güvenilir yolu Bonus Challengedir.

Bonus Challenge Nedir?



Bonus challengenin mantığı turnuva mantığı gibidir. İyi bir sıralama elde ederseniz daha yüksek puan kazanırsınız. Bu puanlar ile UC ve çeşitli ödüller alabilirsiniz. Fakat bazı ülkelerde bonus challenge aktif değildir. Peki nasıl aktif edebiliriz?

Bonus Challenge'yi Aktif Etmek

  1. Bonus challenge eğer ülkenizde aktif değil ise bonu challengeyi aktif etmek için VPN kullanmak gerekebilir.
  2. VPN de Amerika yı seçip oyuna giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından genel ayarlara girmeniz gerekecektir.
  3. Daha sonra an altta Bölge seçeneğini göreceksiniz. Bölgeyi Amerika olarak seçin.
  4. Artık VPN ile hiçbir işiniz kalmadı şimdi oyunu kapatıp tekrar açınız(VPN yi kapattıktan sonra).
  5. Artık Bonus Challenge ye girebilirsiniz.😏

Not: Bonus Challenge her zaman aktif olmayabilir. Eğer Bonus Challenge aktif değilse korkmanıza gerek yok 2 haftada bir defa yenilenir.

Not2: Bölgeyi Amerika yapmak sunucuyu değiştirmez.


Umarım faydalı olmuştur.

Soru ve görüşlerinizi yorumlar kısmından belirtiniz.

Yorumlar

  1. Amerika yaptım 3 ay geçti yok grlmiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekip yarışmalarından sonra Amerika bölgesinde aktif olacaktır.

      Sil
    2. Eğer hala aktif değilse bölgenizi İsrail yapmayı deneyebilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

Yorum

Bu blogdaki popüler yayınlar

Andoid Studio İçin MEB Sertifikası Yüklemek

Android Studio için MEB sertifikası yapmak için öncelikle bir sertifika indirip bunu C:\MEB_SERTIFIKASI.cer   yoluna kurmuş olmamız gerekir. Nasıl kurulduğunu               öğrenmek isterseniz  buraya tıklayınız. Daha sonra arama çubuğuna "cmd" yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sonra cmd içinde cd C:\Program Files\Android\Android Studio\jre\bin keytool -import -trustcacerts -file "C:\MEB_SERTIFIKASI.cer" -alias "fatih" -keystore "C:\Program Files\Android\Android Studio\jre\jre\lib\security\cacerts" komutunu yazınca bir şifre isteyecektir. Şifreyi changeit  olarak giriyoruz. Şifre tekrar sorulacaktır ve tekrar changeit  olarak giriyoruz. Yazarken şifre gözükmeyecektir. Daha sonra gelen satıra "yes" diyoruz. Son olarak Android Studio içerisindeki java sertifika deposuna  setifikayı ekliyoruz.

İlyas Yalçıntaş Kimdir? İlyas Yalçıntaş Nerelidir? İlyas Yalçıntaş'ın Tüm Şarkıları İlyas Yalçıntaş Kaç Yaşındadır? İlyas Yalçıntaş Hakkında Her Şey | TeknoYurdum

  İlyas Yalçıntaş Kimdir? İlyas Yalçıntaş 7 Mart 1989 yılında Erzincan'da doğmuştur. Liseyi Küçükçekmece İMKB Anadolu Lisesi'nde bitirmiştir. 2014 yılında X Factor Türkiye yarışmasında arkadaşı İskender Külekçi'nin yazdığı, bestesini Orçun Karamuk'un yatığı "İncir" şarkısıyla katılmıştır. Bu şarkısı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2015 yılında Behzat Gerçekler & Enbe Orkestrası ile "İncir" şarkısını tekrar düzenlemiştir. "İncir" şarkısı ile büyük bir kitleye ulaşmıştır. Şarkı Listesi Kalbindeyim Çok Yalnızım  İçimdeki Duman  Zor Gelir Bu Nasıl Veda Nefes Sadem Gül Bence  Sadece Senin Olmak İçin Lavinya Dönebilsen  Aşk Adam Seçiyor Dilberim Olmazsa Olmazımsın (feat. Enbe Orkestrası & Büşra Periz ) İncir (feat. Enbe Orkestrası )   Gel Be Gökyüzüm (2017) Yağmur (2018) Şehrin Yolu (feat. Feride Hilal Akın ) (2018) Bilmece (2018) Neredesin Sen (2019) Kirli Kadeh (2019) Farzet (2019) Olur Olur (2020) Dünya Senin (2020) Kal