Ana içeriğe atla

Google Aramalara Koyu Mod Geliyor

 Google , aramalara koyu mod getiremk için beta testlerine başladı. Bu özellik sayesinde arama sonuçlarını koyu modda kullanabileceğiz. Bu özelliğin kararlı sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağı ise hala belli değil.




Google arama sayfaları ve ana sayfada kullanılabilecek bu özelliğin Windows ve macOS kullanıcıları için test sürümünü kullanıma sundu. Bu özellik ile  arama motoru simsiyah bir renge değil koyu gri renge bürünüyor.


Kullanıcılar farklı tarayıcılar üzerinden de google kullanarak bu özelliğe erişebiliyor.


Google bu özelliğin beta sürümü için kullanıcılara bildirim gönderiyor. Özellik test aşamasında olduğu için herek erişemiyor. Beta özellik için gelen bildirimi reddedenler ise bir daha bu bildirimi alamıyor . Bildirimi alırsanız reddetmeden önce iyi düşünün derim.


Aslında farklı eklentiler ile Google arama motorunu koyu mod ile kullanmak mümkündü. Ama Google bu adım ile arama motoru özelinde bir hizmet sunmuş olacak.


Hizmetin ne zaman kullanıma sunulacağı ise bilinmiyor.








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Andoid Studio İçin MEB Sertifikası Yüklemek

Android Studio için MEB sertifikası yapmak için öncelikle bir sertifika indirip bunu C:\MEB_SERTIFIKASI.cer   yoluna kurmuş olmamız gerekir. Nasıl kurulduğunu               öğrenmek isterseniz  buraya tıklayınız. Daha sonra arama çubuğuna "cmd" yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sonra cmd içinde cd C:\Program Files\Android\Android Studio\jre\bin keytool -import -trustcacerts -file "C:\MEB_SERTIFIKASI.cer" -alias "fatih" -keystore "C:\Program Files\Android\Android Studio\jre\jre\lib\security\cacerts" komutunu yazınca bir şifre isteyecektir. Şifreyi changeit  olarak giriyoruz. Şifre tekrar sorulacaktır ve tekrar changeit  olarak giriyoruz. Yazarken şifre gözükmeyecektir. Daha sonra gelen satıra "yes" diyoruz. Son olarak Android Studio içerisindeki java sertifika deposuna  setifikayı ekliyoruz.

İlyas Yalçıntaş Kimdir? İlyas Yalçıntaş Nerelidir? İlyas Yalçıntaş'ın Tüm Şarkıları İlyas Yalçıntaş Kaç Yaşındadır? İlyas Yalçıntaş Hakkında Her Şey | TeknoYurdum

  İlyas Yalçıntaş Kimdir? İlyas Yalçıntaş 7 Mart 1989 yılında Erzincan'da doğmuştur. Liseyi Küçükçekmece İMKB Anadolu Lisesi'nde bitirmiştir. 2014 yılında X Factor Türkiye yarışmasında arkadaşı İskender Külekçi'nin yazdığı, bestesini Orçun Karamuk'un yatığı "İncir" şarkısıyla katılmıştır. Bu şarkısı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2015 yılında Behzat Gerçekler & Enbe Orkestrası ile "İncir" şarkısını tekrar düzenlemiştir. "İncir" şarkısı ile büyük bir kitleye ulaşmıştır. Şarkı Listesi Kalbindeyim Çok Yalnızım  İçimdeki Duman  Zor Gelir Bu Nasıl Veda Nefes Sadem Gül Bence  Sadece Senin Olmak İçin Lavinya Dönebilsen  Aşk Adam Seçiyor Dilberim Olmazsa Olmazımsın (feat. Enbe Orkestrası & Büşra Periz ) İncir (feat. Enbe Orkestrası )   Gel Be Gökyüzüm (2017) Yağmur (2018) Şehrin Yolu (feat. Feride Hilal Akın ) (2018) Bilmece (2018) Neredesin Sen (2019) Kirli Kadeh (2019) Farzet (2019) Olur Olur (2020) Dünya Senin (2020) Kal